Anunț selecție experți, IER, 2019

logo ier

Institutul European din România, instituţie publică aflată în coordonarea Ministerului Afacerilor Externe, are calitatea de partener 3 în cadrul proiectului „Consolidarea și promovarea poziției României ca actor relevant în cadrul proceselor de luare a deciziilor la nivel european”, cod SIPOCA/mySMIS. 400/115759.

În acest sens, Institutul European din România organizează selecție de experți-cercetători pentru realizarea a cinci analize tematice, și anume:

  1. Rolul și relevanța studiilor de impact în definirea pozițiilor naționale la nivel UE
  2. Simplificarea politicii de coeziune post-2020: posibile soluții pentru eficientizarea implementării
  3. Impactul digitalizării asupra arhitecturii și implementării politicilor europene vizând consolidarea Pieței Interne
  4. Inteligența artificială – impactul la nivel UE asupra productivității companiilor și pieței muncii (Studiu de caz: România)
  5. Modalități de aprofundare a Parteneriatului Estic după anul 2020

Activitatea se va derula în perioada octombrie 2019 – aprilie 2020.

Mai multe informații privind depunerea candidaturilor, procesul de selecție a echipelor de cercetare și detalii despre procesul de realizare a analizelor tematice se regăsesc mai jos.

Candidații vor transmite dosarul de candidatură în echipă:

  • prin e-mail, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data 18 septembrie 2019, cu mențiunea „Candidatură proiect POCA – [numărul analizei]”

Candidaturile transmise după data limită indicată în anunț nu vor fi luate în considerare, iar candidaturile incomplete sau care nu respectă condițiile generale și/sau specifice vor fi respinse.

Pentru alte informații, îl puteți contacta pe dl Mihai Sebe, Șef a.i., Serviciul Studii Europene/Coordonator de proiect din partea IER, tel. 021 314 26 96/int 121 (de luni până joi, între orele 14.00 și 16.00).

Anunț selecție (integral)

Formular de înscriere

Descrierea activităților

Modalitatea de selecție