Biblioteca Virtuală de Sociologie

logo BVSPublicaţiile sociologice româneşti circulă cu foarte mare greutate, iar disponibilitatea acestora în format electronic este deficitară. Asociaţia Română de Sociologie şi Institutul de Cercetare a Calităţii Vieții lansează în acest context Biblioteca Virtuală de Sociologie, un proiect coordonat de Prof.univ.dr. Cătălin Zamfir și dr. Eugen Glăvan.

Biblioteca Virtuală de Sociologie îşi propune să publice în format electronic cărţile şi studiile de sociologie românească. Vor fi incluse cărţile şi studiile cu acordul/propunerea autorilor care îşi asumă responsabilitatea şi acordul editurii de difuzare a publicaţiilor.

În acest moment în baza de date sunt disponibile peste cinci sute de cărţi şi studii, înregistrându-se un volum de peste zece mii de materiale descărcărcate. Suntem interesaţi să lărgim colecția de publicații și, ca urmare, invităm autorii să trimită textele pe care doresc să le includă în Biblioteca Virtuală de Sociologie la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..