Istoric apeluri pentru lucrări

logo_sr

Revista Sociologie Românească
ISSN 1220 - 5389

 

Nr. 2/2017 Youth in post-communist societies, coordonator: Sorin Mitulescu, Institute of Educational Sciences, Bucharest, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vedeți apelul aici.

Nr. 1/2017 „A avut Școala Gustiană o concepție economică proprie?, coordonatori: prof. univ. dr. Zoltan Rostaş, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și asist. univ. dr. Ionuț Butoi, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vedeți apelul aici.

Nr. 2/2014 Cum a fost practicată şi gândită sociologia românească în secolul XX, coordonator: Zoltan Rostaş, Universitatea din Bucureşti, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vedeți apelul aici.

Nr. 1/2014 Sociologia spaţiilor virtuale, coordonator: Bogdan Nadolu, Universitatea de Vest din Timişoara, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vedeți apelul aici.

Nr. 3/2013 „Perspective individuale si sociale asupra sănătății, bolii și sistemului de îngrijire a sănătății, coordonator: Adela Elena Popa, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vedeți apelul aici.

Nr. 1/2013, „Mass-media, new-media și criza actuală", coordonator: Antonio Momoc, Universitatea din București, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vedeți apelul aici.

Nr. 4/2012, „Sociologia europeană: noi provocări şi oportunităţi". Vedeți apelul aici

Nr. 3/2012 „Dimitrie Gusti şi Petre Andrei în gândirea social-politică românească", coordonator: Sebastian Năstuță, Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vedeți apelul aici.

Nr. 2/2012 „Spațiul rural, între reconstrucție și dezvoltare", coordonator: Gheorghe Șișeștean, Universitatea din Oradea, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vedeți apelul aici.

Nr. 4/2011 „Sociologia şi Asistenţa Socială în faţa provocărilor crizei". Vedeţi apelul aici.

Nr. 3/2011 „Provocări urbane contemporane", coordonator: Bogdan Nadolu, Universitatea de Vest din Timişoara, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vedeţi apelul aici.

Nr. 1/2011 „Identitate Europeană, Națională şi Regională", coordonator: Adrian Hatos, Universitatea din Oradea, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vedeţi apelul aici.