Apel secțiuni Conferința internațională, Oradea, 11-12 iunie 2016

Stimați colegi,

Ne face plăcere să vă invităm să propuneți secțiuni în cadrul Conferinței Internaționale "Social Sciences and the Contemporary Challenges. 20 Years of Teaching Sociology at the University of Oradea", eveniment organizat de Universitatea din Oradea - Facultatea de Științe Socio-Umane, între 11 - 12 Iunie 2016, Oradea, sub egida Asociației Române de Sociologie, Societății Sociologilor din România și în colaborare cu Institutul de Cercetare a Calității Vieții, Academia Română.

De 20 de ani participăm la aventura predării și cercetării sociologice la Universitatea din Oradea, una dintre cele mai ambițioase universități tinere din România post-1990. Au fost ani de transformări sociale intense și incitante, de la nivelul macro-societal până la cel micro-individual, în cele mai diverse arii precum politica, politicile, familia, religia, demografia, valorile ș.a.m.d. În ciuda profețiilor, sfârșitul istoriei parcă nu a fost niciodată mai departe în timp ce numeroase și schimbătoare provocări apar cu repeziciune. Oglindind, cel puțin parțial, aceste evoluții sociale dar și datorită logicilor lor interne perioada a fost în același timp una de interesante schimbări în statutul și paradigmele științelor sociale. Acum când sărbătorim două decade de la demararea predării sociologiei la Universitatea din Oradea invităm colegii din România și din străinătate să se întâlnească cu noi pentru împărtășirea rezultatelor reflecțiilor și cercetărilor lor curente despre provocările de la adresa societăților contemporane și la adresa științelor sociale.

Propunerile pentru secțiuni, în limba engleză, pot fi trimise online, până pe 31 Ianuarie 2016, la adresa:  https://sites.google.com/site/sosciconf2016/sections/section-submission-form.

Vom anunța online acceptarea secțiunilor propuse nu mai târziu de 5 Februarie 2016. Coordonatorii secțiunilor acceptate vor fi scutiți de plata taxei de participare.

Vă invităm să consultați pagina web a conferinței https://sites.google.com/site/sosciconf2016 sau să trimiteți întrebări la adresa electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă așteptăm cu plăcere!

Președintele comitetului științific:
Prof. univ. dr. Floare CHIPEA
Decan al Facultății de Științe Socio-Umane

 

Apelul pentru secțiuni poate fi descărcat în limba română de aici, iar în limba engleză de aici.