Alegeri ARS 2019

Dragi colege și colegi,

 

Asociația Română de Sociologie urmează să organizeze, în conformitate cu hotărârea Consiliului ARS, alegeri pentru noua conducere. Toți sociologii și asistenții sociali sunt invitați să aplice pentru sau să reconfirme calitatea de membru ARS până la data de 15 aprilie 2019 utilizând adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Puteți utiliza acest document, completând informațiile necesare.

Dobândirea sau reînnoirea calității de membru ARS nu este dependentă de plata cotizației și vă conferă dreptul de a alege și a fi aleși în funcțiile de conducere ARS. De aceea, avem rugămintea ca tot până la data de 15 aprilie 2019 să trimiteți propuneri pentru funcțiile de conducere ARS: Președinte, Vicepreședinți, Consiliul ARS format din 17 membri, Secretar General, doi Secretari Executivi și Cenzor. După centralizarea informațiilor vom înainta lista cu candidații, urmând ca între 16 si 30 aprilie 2019 să puteți trimite opțiunile dvs. de vot.

Pe data de 09 mai 2019, ora 10:00, vă invităm la un pahar în comuna Rociu, jud. Argeș, unde va avea loc prima ședință a noii conduceri ARS.

 

Cu stimă colegială,

Cătălin Zamfir

Președintele ARS