Conferinţa România după 20 de ani: schimbări şi probleme sociale. Calitatea vieţii, încotro?  12-13 februarie 2010

Organizatori: Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii şi Asociaţia Română de Sociologie

Cu sprijinul: Universitatea Creştină "Dimitrie Cantemir" şi Tuna Forum

 

1. Există un termen limită pentru plata taxei, dacă da, care? Aşteptăm mai întâi formularul de înscriere?
Nu există alt termen limită în afară de cel natural: se poate plăti și în dimineața conferinței. Este posibil însă ca participanţii fără lucrări care se înregistrează după 5 februarie să nu mai poată beneficia de consumație în pauzele de masă și la cina festivă, chiar dacă taxa rămâne aceeași pentru toți.

2. Pentru lucrări cu doi autori, ambii autori plătesc taxa?
Daca vin amândoi, da.

3. Există posibilitatea ca şi invitaţii să prezinte publicaţiile lor?
Da, o să fie un stand cu cărţi, la intrare.

4. Recomandaţi un hotel anume?
Nu avem contract cu nici unul. Hoteluri cu preturi abordabile (pentru București), situate în apropiere: sunt Suter Inn, IBIS Parlament, Vila Cornelia, Lerida, Kogălniceanu.
Hosteluri: Kiwi.
Vă recomandăm Hotelul Suter Inn Aleea Suter nr. 3, Bucureşti, cod 040547, tel. 0213373939. Calitatea este bună, iar prețul mic (35 Euro camera single/noapte sau 39 Euro camera dublă/noapte), hotelul fiind localizat la 10-15 minute de mers pe jos de la intrarea din spate a Casei Academiei. IBIS Parlament este mai scump, iar calitatea este cea a lanțului.

5. Există şi un plan pentru publicarea unui volum?
Deocamdată nu. Conferința programează 130 de lucrări suficiente în principiu pentru cinci volume, dar greu de gestionat ca întreg. Sunt însă secțiuni care au primit deja oferte de publicare din partea unor reviste. 

6. Studenţii beneficiază de reduceri la plata taxei de participare? Studenții în sociologie, asistenţă sociala și științe politice ştiinţe politice care urmează cursuri la nivel de licenţă sau de master, şi doresc să participe la conferință ca audienţa, nu plătesc taxa de participare, dar este necesar sa se preînregistreze cel târziu luni 8 februarie, ora 12, trimițând în acest sens un mesaj către organizatori. Preînregistrarea asigură acces la lucrările conferinţei, dar nu și la cina festivă. Accesul la lucrările conferinţei este certificat de ecusonul primit la intrare, în baza preînregistrării şi a carnetului de student cu vizele la zi.